A Sopron, 1-0-s mislenyi vezetésnél, a 93. percben szöglethez jutott, amiből aztán megszerezte az egyenlítő gólt. A baranyaiak szerint a szöglet nem volt szöglet, ezt pedig Szanyó Károly vezetőedző nehezményezte is. Indulatosan tett szemrehányást az asszisztensnek a döntés miatt – írja a bama.hu. Mint kiderült, nem kellett volna, ugyanis ez négymeccses eltiltást eredményezett.

– Az egész abból alakult ki, hogy a partjelzőnek volt egy borzalmasan rosszul sikerült ítélete – jelentette ki Feleki Attila, a Kozármisleny tulajdonosa. – Ott, a hosszabbítás perceiben érthető, ha az edző feszültebb. Karcsi valóban számonkérte az asszisztenst. Ugyanakkor mivel szem- és fültanúja voltam az esetnek, elmondhatom, semmi olyat nem mondott, amit ne bírna el a nyomdafesték. Az is érdekes, hogy az edzőnk még nem volt eltiltva. Ilyenkor, hacsak nem kirívó sportszerűtlenségről van szó, pénzbüntetést szokott alkalmazni az FB. Karcsinak nincs ilyen előélete, nem visszaeső, így érthetetlen a négymeccses büntetés.

A Dunántúli Napló úgy tudja, a meccs jegyzőkönyvébe került leírásban a következő mondatot tulajdonítják Szanyó Károlynak, ami miatt a büntetést is kapta: „Mi a k…. anyádnak ítéltél szögletet?” Feleki vitatja, hogy ez a mondat egyáltalán elhangzott, éppen ezért fellebbeznek az ítélet ellen.

– Az egyetlen elfogadható ítélet az lenne, ha egyetlen mérkőzésről sem tiltanák el vezetőedzőnket – mondta a sportvezető.