Mint ismert, Tisza Tibor Debrecenből az NB II-es Nyíregyházához igazolt. A Spartacus már hónapok óta egyeztetett a játékossal és klubjával, most mindenben megállapodtak a felek, így Tisza Tibor 2019 .június 30-ig a Szparit erősíti.

 – Három éves szerződést kötöttünk, a támadó szekciót mindenképp szerettük volna megerősíteni. Nem titok, az volt a tervünk, hogy már júliustól nálunk szerepel Tisza Tibor, most realizálódott az átigazolás, köszönet érte Révész Bálintnak, aki maximálisan támogatja a klubot. Ezzel a szerződéskötéssel olyan keretünk van, mellyel elérhető a kitűzött cél, azaz a feljutás – mondta Brekk János tulajdonos a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

 – A jó futballistákat szeretjük, és ez alapján Tisza Tibort nagyon fogjuk szeretni. Általában több hét vagy akár hónap is kell egy új játékos beépítéséhez, itt azonban erre nincs szükség, így ha a papírjai rendben lesznek, már szerdán szeretném pályára küldeni. Aki tud focizni, annak elég elmondani a feladatát, meg tudja oldani. Nagyon boldog vagyok, hogy leigazolta a klub, és így mindenki számára egyértelmű a célkitűzésünk, az NB-I – mondta Mátyus János vezetőedző.