A Zalaegerszeg 2-0-ra legyőzte a Soroksárt az NB II 14. fordulójában vasárnap délután. A lefújás után a vendégek vezetőedzője, Lipcsei Péter igencsak furcsállta, hogy a találkozót közvetítő M4 Sport nem kért tőle értékelő interjút. A tréner szavait a hajrazte.hu idézte.

“Nagyon érdekes, hogy a meccs után nem kérdezik meg egy tévés meccsnél az edzőket. A mérkőzés előtt kérnek nyilatkozatot, utána már nem. Ott is el tudtam volna mondani sok dolgot.”

Lipcsei szóvá tette azt is, hogy szerinte jogtalan szabadrúgásból szerzett vezetést a ZTE, illetve hogy míg a hazaiak “két lövésből két gólt szereztek”, a Soroksár egy szezonnyi helyzetet alakított ki, majd hagyott is ki.

“A ZTE első gólja előtt biztosan nem volt fault, ilyet a világon nem fújnak le sehol. A második hazai gól egy kontrából született, ez benne van. Őszintén mondom, mi játszottuk a futballt a mai mérkőzésen. A 3 ponthoz gratulálok a Zalaegerszegnek, de 2 lövésük volt, abból szereztek 2 gólt. Három pontot itt hagytunk, egy bajnokság alatt nincs annyi helyzetünk, mint amennyit ma kialakítottunk.”

A hazai mester, Zoran Spisljak magas szintű meccsről beszélt.

“Gratulálok a labdarúgásnak! Komplex szituációban voltunk a mérkőzés előtt, az viszont tudtuk, hogy a Soroksár dominálni akar és sokat tartja a labdát. A játékunkat még ki kell elemezni, de most a három pont volt a lényeg. Egy magas szintű meccset játszottunk, gratulálok a Soroksárnak is a teljesítményéhez. Ez a három pont most nagyon fontos volt nekünk, ezért nagyon örülök is neki.” (hajrazte.hu)