Korábban már beszámoltunk róla, hogy nem szokványos módját választották egy távozó játékos bejelentésének Csákváron. Az NB II-ben 6. helyen álló Csákvár vezetőedzője, Szijjártó István elmondta, a csapat házi gólkirálya, Bobál Gergely a ZTE-nél folytatja pályafutását, amit időközben a zalaegerszegiek hivatalosan is megerősítettek.

Az átigazolás részleteivel kapcsolatban a zaol.hu megkereste a ZTE FC sportigazgatóját, Sallói Istvánt. Az 52 éves szakvezető a portálnak elmondta, hogy

a játékossal egyelőre 2019. nyaráig kötöttek szerződést, a Csákvárral pedig megegyeztek a kivásárlási árról.

Azért addig, hiszen a nyárig eldől, hogy lesz-e NB I, és az is, hogy Bobál (aki két éve egy szezont már eltöltött a klubnál és 12 gólig jutott) mennyire tud beilleszkedni a csapatba.

Túl nagy mozgást nem tervezünk a keretben. Van még pár jelölt, akivel egyeztetünk, s lehet távozó is, de eleve rövid lesz a szünet és a felkészülés is. Sok változás emiatt sem várható – mondta Sallói István a zaol.hu-nak.

Bobál 2016 és 2017 között játszott a ZTE-ben, akkor 29 tétmeccsen 13 gólig jutott. A ZTE január 3-án kezdi meg a felkészülést, a tervezett törökországi edzőtáborról a napokban születik majd döntés.

Meglepő átigazolás az NB II-ben: Az egymás elleni bajnoki előtt jelentették be, hogy az ellenfélhez igazol a csatár