A csakfoci.hu hétfőn számolt be arról, hogy a Vasas korábbi utánpótlás-válogatott támadója, Ádám Martin saját kérésére távozik az angyalföldiektől, és az NB II-ben harmadik helyen álló Kaposváron folytatja pályafutását.

A somogyi klub kedden hivatalosan is bejelentette Ádám Martin szerződtetését, aki két és féléves megállapodást írt alá az új klubjánál. A 24 éves csatár a 2009/2010-es idényben került a Vasas-Kubala Akadémiára, majd a 2014-15-ös szezonban mutatkozott be az akkor még az NB II-ben szereplő Vasas színeiben, ahol összesen 139 tétmeccsen 27 gólt rúgott.

– Mindenképp váltani szerettem volna és a Kaposvár elsőre is szimpatikus csapatnak tűnt. A Vasassal játszottam a Rákóczi ellen, jó és szerényen futballozó együttesnek tűnt, ahol megkövetelik a munkát és azt, hogy a játékosok mindent megtegyenek a pályán a sikerért. Ez a felfogás kedvező számomra, hiszen olyan játékos vagyok, aki mindig 150 százalékot nyújt. Emellett Waltner Róbert személye is meghatározó volt. Többször beszéltem vele az elmúlt napokban és éreztem, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy ide igazoljak – kezdte Ádám Martin a rakoczifc.hu-nak, majd kitért a céljaira is.

Szeretnék beilleszkedni a csapatba, remélem ez nem tart majd hosszú ideig, valamint szeretnék gólokkal hozzájárulni ahhoz, hogy a Kaposvár minél előrébb végezzen.

Ádám a szezonban eddig 15 NB II-es mérkőzésen játszott az angyalföldieknél, és többek között a Budafok, a Csákvár, valamint a Nyíregyháza kapuját is bevette.