Az MTK-ban nevelkedett támadónak fényes jövőt jósoltak, azonban 2015 nyarán elhagyta a fővárosiakat, az azóta eltelt több mint négy évben megfordult többek között a thaiföldi Sisaketben, Gyirmóton, és az NB II-es Budaörsben is.

Csiki Norbert 2019 nyarán a Kaposvárhoz igazolt, és visszatérhetett a magyar élvonalba, ahol egészen a legutóbbi, 14. fordulóig kellett várnia első góljára, miután egy gyönyörű mozdulattal vette be a címvédő Ferencváros kapuját.

Sérülések és rossz döntések miatt vesztettem el pályafutásom legjobb éveit. Sokan mondják, hogy nem azt a karriert futottam be, amire hivatott lettem volna, de próbálok rácáfolni ezekre a véleményekre. Amikor folyamatosan csak a rossz dolgok történnek, nehéz pozitívnak maradni, így az önbizalom megtartása az egyik legnehezebb dolog. Ilyenkor fejben nagyon erősnek kell lenni.

Végül a Ferencváros ellen lőtt góljára is kitért.

Ez volt a 12. meccsem és most szereztem meg az első gólomat. Nem mondom, hogy nem volt benne a fejemben, és egy kicsit talán görcsössé válik az ember, ha nem jön meg az első gól. Elképesztően jó érzés volt, nagy gát szakadt át bennem – mondta az M4 Sportnak a Kaposvár labdarúgója.