A Zalaegerszeg hivatalos közösségi oldalának tájékoztatása szerint, Madarász Márk távozási szándékkal kereste meg a vezetőséget, akik hosszas beszélgetés a csapattanács bevonásával felbontották a 23 éves középpályás kölcsönszerződését. Mint írják, Madarász szeretett volna hazaköltözni Győrbe, és az ETO-ban folytatni pályafutását.

A fiatal játékos “hazaérkezését” az NB II-ben 10. helyen álló ETO FC Győr hivatalosan is bejelentette, ahol a szezon végéig kölcsönben játszik majd.

Madarász 2002-ben Jánossomorján kezdett futballozni, 2011-ben került a Gyirmót utánpótlásához, ahol a felnőtteknél 2013-ban 16 évesen mutatkozott be. 2016-ban az NB I-be feljutó Gyirmótban mutatkozott be az élvonalban. Egy évvel később a Puskás Akadémia szerődtette, majd 2018 nyarán Zalaegerszegen játszott kölcsönben.

Madarász az ősszel 14 tétmeccsen lépett pályára ZTE színeiben, és három gólt szerzett, aki az ETO hatodik téli szerzeménye Lovrencsics Balázs, Szalánki Gergő, Petró Balázs, a szlovákiai Alan Kovác, és az ukrajnai Vashkeba Vasyl után.