A Haladás a 43. születésnapján menesztette Pacsi Bálintot, a csapat vezetőedzőjét. A szerdai stadionavatón már Vörös Csaba, technikai igazgatója vezette Halmosiékat.

A szombathelyi együttes egyik fő kiszemeltje a posztra Supka Attila volt, aki jelenleg az NB II-es Szegedet irányítja.

 – Én voltam a Haladás első számú jelölte, szívesen elvállaltam volna a munkát, jól ismerem a vezetőket és a keretet is – kezdte Supka a csakfoci.hu-nak. – A sportigazgatónk azonban azt szerette volna, hogy vigyük végig, amit közösen elkezdtünk, így maradtam. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője is tárgyalt vele, de nem engedett el. Folytatom itt tovább a megkezdett munkát, jövőre kész lesz a stadionunk, azt követően reális cél lehet a feljutás.  

Honlapunk megkereste Adem Kapicot is, a szegediek sportigazgatóját.

 – A Haladás felvette velem és Supka Attilával is kapcsolatot. Nyáron, amikor Supka úr aláírt hozzánk, egyértelmű célokat fogalmaztunk meg közösen, egy szisztematikusan felépített célt tűztünk ki magunk elé, amely hosszú távra szóló együttműködést jelent a klub és a szakvezető között. Ebben a projektben pedig kulcsszerepet szánunk neki, így, bár megtisztelőnek tartjuk és elismerésnek is vesszük egy NB I-es csapat, a Haladás megkeresését, amely az edzőnk képességeinek, munkájának és múltjának is szól, így köszönettel, de nemet mondtunk, nem is tartott sokáig az egyeztetés. Supka úr sem csalódott emiatt, hiszen egy komoly projekt részese. Pontosan tudja, mi áll itt a rendelkezésére és mi vár még rá, így tudom, hogy számára is már csak a múlt ez a megkeresés.