Ismét a figyelem középpontjába került a nyáron a Ferencvárostól a Haladáshoz kölcsönbe érkező Priskin Tamás. Az 31 éves csatár 45 percnyi játék után megszerezte első gólját a szombathelyiek színeiben, miután egy jobb oldali szöglet után Gróf Dávid kapujának jobb alsó sarkába fejelt. Öröme nem volt sokáig felhőtlen, hiszen 36 perccel később a kiállítás sorsára jutott – teljesen indokolatlan helyzetben a korábbi csapattársát, Batik Bencét lekönyökölte.

A találkozó után a Haladás vezetőedzője elmondta a véleményét az ominózus esetről.

Nem szeretném védeni a játékosomat, de az egész jelenet a mi kispadunk előtt zajlott, így jól láttam, mi történt. Batik szabálytalan volt Priskinnel szemben, és kiprovokálta az ütést. Ugyanakkor egy ilyen tapasztalt játékossal ez nem fordulhat elő – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Michal Hipp.

Priskinnek nem ez volt az első könyököse, amiért piros lapot kapott a játékvezetőtől. Alig egy évvel ezelőtt, szeptember 3-án a portugálok elleni vb-selejtezőn (0-1) szintén hasonló helyzetbe került. Akkor a 30. percben a magyar támadó egy hátraadott labdát próbált fejjel megszelídíteni, ám a mögötte emelkedő Pepe arcába könyökölt, akinek felrepedt a szemöldöke.

A történtek után a Ferencváros korábbi játékosa a közösségi oldalán üzent az ellenfél védőjének.

Szeretnék elnézést kérni Pepétől, még ha nem is volt szándékos amit tettem. A labdát néztem, nem láttam a hátam mögött Pepét, sajnálom, ha megsértettem a szurkolóit, szintén elnézést kell hogy kérjek tőlük is. Minden jót kívánok neki, a válogatottjának és a klubjának is – írta a közösségi oldalán Priskin.