Tovább gyűlnek a felhők a Szombathelyi Haladás felett: nem elég, hogy a csapat huszonhat fordulót követően az NB I utolsó helyén áll, tizenegy ponttal lemaradva a bennmaradást érő tizedik pozíciótól, a klubbal kapcsolatosan most még pénzügyi problémákról szóló információ is megjelent  sajtóban.

A sportfaktor.hu öltözőből származó információi szerint a játékosok fizetése „nem nagyon akar megérkezni” a számlájukra.

A honlap úgy tudja, a fizetések csúszása immár rendszeres, egyelőre a sorsdöntőnek ígérkező Puskás Akadémia elleni találkozóra is úgy készülnek a labdarúgók, hogy az aktuális bért nem kapták meg.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Haladás vezetősége nem kommunikált semmit a játékosok felé azzal kapcsolatban, hogy mikorra várható a fizetés, csak annyit közöltek, hogy a mai napon, azaz szerdán lesz tulajdonosi megbeszélés. Ez már le is zajlott, azonban pénz még továbbra sincs.

Honlapunk telefonon kereste az üggyel kapcsolatban a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatóját, Tóth Miklóst, ám cikkünk megjelenéséig nem reagált a hívásunkra.

NB I: Az MLSZ nem enyhítette Király büntetését – a kapus fellebbez