Szerda este arról írtunk, hogy megműtötték a Haladás fiatalját, Németh Máriót, aki minden bizonnyal ebben a szezonban már nem léphet pályára. Ma este egy újabb rossz hírt közöltek a szombathelyiek. Rózsa Dániel a november 26-i, Debrecen elleni mérkőzést megelőző utolsó tréningen esett szerencsétlenül. Elülső keresztszalag-, valamint porcsérülés a pontos diagnózis. A felépülési idő nagyjából fél év, így tavasszal Németh mellett a kapus játékával sem kalkulálhat a zöld-fehérek szakmai stábja – írja a haladas.hu.

– A Debrecen elleni meccset megelőző utolsó edzésen lehúztam egy beadást, de rosszul értem talajt, egy nagy reccsenést hallottam a jobb térdemben és a földön maradtam – mondta a 32 éves kapus, Rózsa Dániel. – Az MRI-vizsgálat megállapította, hogy elülső keresztszalag- és porcsérülést szenvedtem. December 21-én Győrben műtenek meg, a teljes felépülési idő körülbelül fél év. Természetesen nehezen viselem, hogy ilyen sokat kell kihagynom, de mostanra túltettem magam az egészen, már inkább előre tekintek, nem pedig hátrafelé. 

A még mindig sérült Király Gábor és Rózsa Dániel hiányában jelenleg a 21. születésnapját a napokban betöltött Gyurján Márton a Hali kezdőkapusa.