Mint ismert, az eddigi ügyvezető igazgató, Tóth Miklós november 30-cal közös megegyezéssel távozott a Szombathelyi Haladástól. A klub szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen a Szombathelyi Haladás új ügyvezető igazgatójává Séllei Árpádot nevezte ki. Az ügyvezető megbízatása határozatlan időre szól olvasható a haladasfc.hu oldalon.

– A jelenlegi helyzetben rajtam kívül senki sem vállalta el a megbízatást, én voltam az egyedüli jelölt – mondta Séllei Árpád, aki maradt a Haladás Marketing Kft. ügyvezető igazgatója is. – Nagy feladatba vágtam a fejszém, ugyanakkor óriási megtiszteltetés is ez a pozíció. Hasonlóan nagy feladat vár rám, mint 2006-ban, amikor a megszűnés határán lévő Haladásba tulajdonosként beléptem.

Olyan ügyvezetőre volt most szükség, akit a városvezetés, a játékosok, a szurkolók elfogadnak – és nem támadható.

Emellett olyanra, aki ismeri a klub szerződéseit, a dolgait, a felépítését, a jelenlegi helyzetét. Úgy érzem, ezért esett rám a választás – és a tulajdonosok támogatását is élvezem. Most első lépésként stabilizálni kell a klub helyzetét, hogy ennél mélyebbre ne kerüljön.