Kilenc év után elhagyja a Haladást a szombathelyiek saját nevelésű játékosa, Jagodics Márk.

A vasiak 28 éves hátvédje 2011-ben mutatkozott be a felnőttek között, és 123 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. 2013 és 2014 között volt egy rövid ajkai kitérője, majd visszatért nevelőegyesületéhez, és alapembernek számított az ezt követő időszakban.

Köszönjük neki azt, amit a Haladásért tett, köszönjük, hogy tavasszal segített a kiesés elleni harcban és sok sikert kívánunk további pályafutásához – mondta a klubhonlapnak Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója.

Két új igazolás

A Haladás közleményben számolt be arról, hogy Mátyus János csapata két játékost igazolt. A legutóbb Siófokon megforduló Csilus Tamás három évre, valamint az idén tavasszal az ETO FC Győrben futballozó Simon András két évre írt alá a vasiakhoz.

Három, az Illés Akadémián pallérozódó fiatal pedig aláírta profi szerződését a Szombathelyi Haladással. Az egyaránt 18 éves védő, Balogh Ferenc és Bokor Bence, valamint a szintén 18 esztendős támadó Doktorics Áron három-három évre kötelezte el magát a zöld-fehérekkel. Közülük Balogh és Doktorics már korábban bemutatkozott az NB II-ben, Bokor kispados volt.