Mezőkövesden a 3-0-s vereség mellett még egyik legjobbját, Németh Máriót is elveszítette Mészöly Géza csapata. A 21 éves futballista a 28. percben rúgást kapott a térdére, nem is tudta folytatni a játékot.

Az első diagnózis szerint a térde, azon belül az oldalszalagja sérült. Egyelőre nem tudni mennyit kell kihagynia, az biztos, hogy a szombati, kispesti bajnokin nem játszhat.

– Egy labdát passzoltam Rácz Barninak, majd ahogy a bal lábam letettem a földre, Szeles Tamás a térdével eltalálta a térdemet – tudtuk meg Németh Máriótól. – Éreztem, hogy nagy a baj, hiszen egy nagy reccsenést is hallottam. Nem is tudtam folytatni a játékot. A szünetben megpróbálta kicsit sétálgatni, azzal akkor nem is volt gond. Aztán a hazaúton már rosszabbodott a helyzet, Szombathelyre érve már bedagadt a térdem. Habár vasárnapról hétfőre már valamelyest javult a helyzet, még mindig nagyon fáj a térdem, rá sem tudok állni. Kedden megyek MRI-vizsgálatra, valószínűleg a keresztszalagom nem sérült, az oldalszalagokkal lehet gond, vagy megnyúltak vagy részlegesen elszakadtak. Az MRI után már okosabbak leszünk – nyilatkozta Németh a Haladás honlapjának.