TABELLA: Az NB II állása itt!

A csakfoci.hu információi szerint anyagi gondok vannak az NB II-es sereghajtónál, a Sopronnál. A játékosok nem kapták meg a márciusi fizetésüket, de a vezetőség tartozik az ebben a szezonban a pontszerzések után járó prémiumokkal is. Úgy tudjuk, a mai edzés után a teljes csapat felment Pöltz Róbert ügyvezető irodájába, hogy arról érdeklődjenek, mikor kapják meg a bérüket. Azonban ígéretet nem kaptak arra, hogy kifizetik őket, egyelőre nem tudni, hogy mikor juthatnak hozzá a játékosok a pénzükhöz.

A csapat a hétvégén az ország másik végébe, Kazincbarcikára utazik a Sopron. Ilyen esetben eddig az volt itt is a megszokott rend, hogy egy nappal előbb leutazik az együttes és a mérkőzés előtt már a találkozó helyszínén éjszakázik. Most azonban az anyagi gondok miatt erre nem lesz lehetőség, vasárnap kora reggel indul a csapat, majd egy körülbelül 5-6 órás út után lép pályára a pont edzőt váltó barcikaiak ellen.

A fizetések elmaradása kapcsán még szerdán kerestük Pöltz Róbertet is, aki honlapunknak elismerte, hogy vannak, illetve voltak csúszások. Az ügyvezető azonban biztos volt abban, hogy a Sopron befejezi az NB II-es idényt, és jövőre elindul az NB III-as szezonban.

Sopronban teljesen új csapatot akarnak építeni jövőre, így vélhetően nem sok játékos marad a jelenlegi keretből. Egyelőre azonban Bekő Balázs vezetőedzővel terveznek.


PÓTLÁS: Május közepén pótolják be a februárban elhalasztott Sopron – Cegléd bajnokit az NB II-ben, az új dátum: május 16. (szerda), 17:00.