FRISSÍTÉS

A cikkünk megjelenését követően az NB II-es klub a hivatalos oldalán erősítette meg értesülésünket: a Siófok közös megegyezéssel szerződést bontott Waltner Róbert vezetőedzővel.

TÁVOZIK WALTNER RÓBERT

Közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk és vezetőedzőnk, Waltner Róbert.

További edzői pályafutásához és a magánéletében is sok sikert, minden jót kívánunk!

Közzétette: BFC Siófok hivatalos oldala – 2021. március 10., szerda


KORÁBBAN ÍRTUK

A csakfoci.hu információi szerint távozik a másodosztályú BFC Siófok éléről Waltner Róbert vezetőedző, aki tavaly novemberben vette át a csapat irányítását. A 43 éves szakember remekül rajtolt a Balaton-partiak kispadján, az első négy bajnokijából hármat megnyert, így az érkezésekor a kiesőhelytől egy pontra lévő csapatot a 13. helyre kormányozta.

A Siófok ezt követően is képes volt meglepetésre, a 21. fordulóban például legyőzte az akkor még harmadik helyen álló Budaörsöt, de a feljutásra legnagyobb esélyesekként számon tartott Vasastól és Debreceni VSC-től is csak szoros csatában, egy-egy góllal maradt alul – az angyalföldiek otthonában a 94. percben, egy lesgyanús gól után kapott k. Az utóbbi hetekben viszont már nem igazán jöttek az eredmények, ez pedig nagy valószínűség szerint Waltner állásába kerül a bennmaradó helyen lévő csapatnál.

A korábbi kiváló támadó a Siófok előtt Kaposváron dolgozott, amelyet három év alatt az NB III-ból az NB I-be vezetett.