Mint arról beszámoltunk, Pintér Attila ismét NB I-es edzőnek vallhatja magát azok után, hogy vasárnap a Mezőkövesd a Dunaújváros 4-0-s legyőzésével bebiztosította 2. helyét az NB II-ben, ezzel pedig feljutott a legmagasabb osztályba.

A korábbi kétszeres NB I-es bajnok tréner és volt szövetségi kapitány az M4 kamerája előtt el is sírta magát, így értékelt:

Először is meg szeretném köszönni a családomnak, amely nagyon nagy áldozatot hozott. Meg szeretném köszönni Tállai úrnak, aki bízott bennem, és meg szeretném köszönni a közönségnek, a csapatnak. Nagyon nagyot dolgoztak januártól. Kaptunk mi hideget-meleget itt is…volt egy Vác-meccs…de tudtam, hogy a munkának előbb-utóbb ki kell jönnie. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm azoknak, akik mellettük és mellettem voltak. Aki végigkövette a pályafutásomat, az tudhatja, hogy mindig is a magyar labdarúgásért akartam tenni, a válogatottnál is, nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar futballtól kaptam. Egy embernek szeretnék még üzenni, édesanyámnak: nagyon-nagyon szeretem! – összegzett könnyek között a Mezőkövesd trénere.