Az NB II-es Vác Dunaújvárosba költözése is hivatalossá vált pénteken, azaz eldőlt, hogy a már harmadosztályú Dunaújváros és az élvonalbeli MTK mellett a második ligás gárda is az egykori Dunaferr arénájában játssza le ideiglenesen hazai meccseit. Februárban az MLSZ licencadó bizottsága nemet mondott a váci stadionra fedett lelátó híján, így költöznie kell a csapatnak.

Közben azonban egy ennél is fontosabb bejelentésre is sor került, ugyanis a korábbi hírekkel ellentétben mégis felújítják a váci stadiont. A ma reggeli rendkívüli ülésen Vác Város Önkormányzatának Képviselő Testülete egyhangúlag megszavazta a stadion felújítási munkálatok kivitelezési forrásának biztosítását. A munkálatok a pályázat hiánypótló dokumentumainak benyújtását követő MLSZ-határozat függvényében kezdődhetnek el – számolt be a klub hivatalos Facebook-oldala.

Ugyancsak bejelentésre került Csank János visszatérése: a korábbi váci sikeredző és szövetségi kapitány a beinduló akadémiai képzés vezetője, egyben utánpótlás szakmai igazgató is lesz.