Tovább várat magára Dzsudzsák Balázs újabb gólja Magyarországon: a válogatott szélső legutóbb még külföldre igazolását megelőzően, 2007 októberében, 4803 nappal ezelőtt volt eredményes a DVSC-ben. A 33 éves játékos a Haladás elleni, vasárnapi NB II-es bajnokin (0-0) 20 percig volt a pályán csereként, de a kapuba ezúttal sem tudott találni.

Nem ez az elsődleges szempont, hanem hogy a csapat megszerezze a három pontot. Készülök hétről-hétre, az pedig természetesen egy plusz, ha góllal, gólpasszal tudom segíteni a csapatot. Ezekkel ki is lehet tűnni és nyilván ezt is várják el az emberek. Úgyhogy teszem a dolgom és bízom abban, hogy előbb-utóbb elsül a lábam – mondta a szombathelyi találkozót követően az M4 Sportnak Dzsudzsák, aki második debreceni időszakát eddig így értékeli:

Felemások az érzéseim. Nyilván nem ez életem ősze, de most már arra koncentrálok, hogy ezt a három meccset a lehető legjobb állapotban és legeredményesebben hozzuk le együtt, és én is személy szerint. Amikor lehetőséget kapok, bizonyítani akarom, hogy a segítségére lehetek a csapatnak.

Mindent megteszünk azért, hogy kiharcoljuk a feljutást. Jó lett volna – még ha bravúr is lett volna – nyerni a Haladás ellen, mert ahogy halljuk, nagyjából mindenki nyert mögöttünk – tette hozzá.

Merkantil Bank NB II, 19. forduló:

Haladás – DVSC 0-0

Nyíregyháza – Ajka 1-2 (Szabó B. 77., ill. Kenderes 42., Nagy 74.)

Kazincbarcika – Szeged 0-1 (Grumic 33.)

Csákvár – Szolnok 2-2 (Daru 45., Baracskai 90., ill. Tisza 20., Szekszárdi 41.)

Korábban:

NB II: Idegenben nyert a Gyirmót, a Budaörs és a Vasas is – eredmények

Az NB II állása: