Tisza Tibor még Kondás Elemér lemondása előtt arról is beszélt, hogy szerinte képes lehet-e a tréner felrázni a bajnokságot rosszul kezdő és az Európa Ligából is kiesett együttest.

– Vannak nehezebb időszakok egy edző vagy egy csapat pályafutásában, ez most egy ilyen. Az majd a vezetőségnek vagy Elemérnek lesz a döntése, hogyan tovább, de én úgy gondolom, a csapat mellette volt eddig is. Semmi olyan jele nincs annak, hogy mi ne hajtanánk a pályán – nyilatkozta a csatár a dehir.hu-nak.

Arról is szót ejtett a támadó, hogy hogyan éli meg, hogy nyáron nem nagyon erősödött a Loki kerete:“jó csapatunk van, de tényleg gyengültünk. Bódi Ádám elment, s olyan minőségi játékos, aki egyik pillanatról a másikra tud segíteni a Lokinak, nem érkezett”.

Tiszának a DVSC légiósairól pedig igencsak egyértelmű véleménye volt.

– Igazolunk három-négy olyan játékost, akiről azt sem tudjuk, hogy ki ő és mire képes. Ezen a szinten már olyan játékosokra lenne szükség, akiket egyből be lehet dobni a mély vízbe, s teljesíteni tudnak. Meg hát vannak itt olyan külföldiek is, akiket leigazoltunk, s nekik legalább kétszer annyit kellene teljesíteniük, mint egy magyar játékosnak, hogy bekerüljenek a csapatba. Én voltam magyarként külföldön, rengeteget kellett dolgoznom, hogy bekerüljek a csapatba. Nekünk meg vannak olyan külföldi játékosaink, akik semmivel sem jobbak, mint a magyarok, mégis megkapják a lehetőséget, és nem teljesítenek. Nekem ez eléggé fájó dolog. Úgy érzem, bízni kell a magyar játékosokban, ha meg nem bízunk bennük, akkor olyan külföldit kell hozni, aki meccseket tud eldönteni – tette hozzá.

 

TOVÁBB: A teljes cikk a Debrecenben kialakult helyzetről itt – kattints!