Elképzelhető, hogy Branislav Danilovic utolsó (fél)meccsén védhetett szombaton, a DVSC színeiben, a Honvéd elleni bajnokin (2-5), miután úgy összeveszett csapattársával, Ferenczi Jánossal a félidőben (fojtogatta és lökdöste a beszámolók szerint), hogy sárga lapot is kapott Farkas Ádám játékvezetőtől, edzője, Leonel Pontes pedig inkább le is cserélte a Puskás Akadémiától kölcsönkapott szerb hálóőrt. A két játékos heves vitája egyénként az öltözőben is folytatódott.

A foci egy érzelmekkel teli sport, a kapusunk elragadtatta magát az első félidő végén, ezért hoztam meg a döntést, hogy a csapat fontosabb – mondta ennek kapcsán a portugál tréner a mérkőzést követően.

 

A klub ügyeiben jól értesült lokiblog.eu is írt az esetről, kiemelve, hogy Danilovic joggal akadt ki csapattársa gyengébb produkciója miatt, de agressziója azért aligha volt helyénvaló.

“Ferenczivel szembeni aggressziója érthető volt ugyan, de helyénvaló semmiképp. Meglepne, ha ő védene az utolsó fordulóban, pedig egy jó Danilovicra hatalmas szükségünk lenne.”

Ferencziről pedig ezt írta a szurkolói portál:

“Nem véletlen, hogy Danilovicnál is pont balhátvédünk miatt szakadt el a cérna, felháborító volt nézni, amilyen alibimozdulatokkal védekezett. Már sok meccsünkön mutatott katasztrofális teljesítményt, de ez mindent alulmúlt.”

A LokiBlog össze is szedte Ferenczi első félidőbeli megmozdulásait, a videón 10:58-tól pedig kiemelik azt a jelenetet, amely a két játékos konfliktusát eredményezte.