Mint ismert, az NB I előző hétvégéjén a Ferencváros Kinyik Ákos öngóljának köszönhetően került előnybe már a 6. percben a Debreceni VSC elleni bajnokin. A Loki védője Civic bal oldali beadása után a kapusra várt, Nagy Sándor pedig a hátvédre, akiről így a hálóba pattant a labda. A szerencsétlen szituációról a DVSC hivatalos oldalán mesélt Kinyik.

– Kommunikációs hiba történt Nagy Sanyi és köztem, de egy életre megtanultam, hogy nem szabad várni senkire, hanem ki kell rúgni a labdát. Nagyon bánom ezt a hibát, hisz ez a gól meghatározta a mérkőzést és nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Egyből eredménykényszerbe kerültünk, de azt gondolom, így is többször sikerült labdát szereznünk és letámadni a Ferencvárost. Lehetőségeink is voltak, távoli lövésekből és szögletekből próbáltunk szépíteni, de sajnos ezúttal a szerencse sem volt velünk. Egész meccsen mi mentünk az eredmény után, a hazaiak pedig igaz, nem dolgoztak ki sok lehetőséget, de kegyetlenül megbosszulták a hibáinkat – fogalmazott Kinyik Ákos, aki a hétvégi, Kisvárda elleni bajnokira is áttért. – Mondanom sem kell, nagyon fontos találkozó vár ránk. Mint mindig, most is a három pontért lépünk pályára, muszáj megszereznünk a győzelmet annak érdekében, hogy ne hátrafelé, hanem előre kelljen néznünk.

A 26 éves labdarúgó a most futó szezonban 17 mérkőzésen lépett pályára a DVSC-ben, ezeken 13 alkalommal a kezdőcsapat tagjaként.