Északmacedón sajtóhírek szerint ismét élénken érdeklődik a Diósgyőr és a Budapest Honvéd Stefan Spirovski iránt. A sportmanija.mk azt írja, hogy a két NB I-es csapat azután került ismét a képbe a válogatott középpályás ügyében, hogy Spirovski szerződést bontott legutóbbi klujával, az izraeli Hapoel Tel Avivval, így jelenleg szabadon igazolható.

Két nagyszerű idényt töltöttem el a Ferenvárosnál, és szeretnék újra Magyarországon futballozni, nem is lehetetlen, hogy így alakul majd. Mielőtt Izraelbe igazoltam, a Honvéd és a Diósgyőr is érdeklődött iránta, meglátjuk, mit hoz majd a jövő – idézi a portál Spirovskit, aki tehát a csakfoci.hu-nak adott interjút követően ismét elismerte, hogy az NB I-ben futballozhat újra.

A lap hozzáteszi, hogy szükség is lenne arra, hogy a 29 éves futballista gyorsan új klubot találjon magának – akár Magyarországon -, mivel az északmacedón nemzeti csapatnál komolyan számítanának rá a várhatóan ősszel megrendezésre kerülő, Koszovó elleni Eb-pótselejtezőn is.

Spirovskit 2017 nyarán szerződtette a Ferencváros, amelynek színeiben összesen 40 NB I-es meccsen (és két Európa Liga-selejtezős mérkőzésen) lépett pályára, ezeken hat gólt szerzett – a legutóbbit tavaly szeptemberben, Felcsúton, azon a mérkőzésen, amelyen kilenc hónap kényszerszünetet követően léphetett pályára. Spirovski a 2017/18-as szezonban ezüstérmes lett a Fradival, az előző idényben pedig ő is részese volt az együttes 30. bajnoki címének.

Interjú: “Rebrovnak nehéz döntést kellett meghoznia” – a tavaly távozott válogatott Fradi-légiós visszatérne az NB I-be