Az NB II-ben szereplő DVTK bejelentette azt, ami már az elmúlt években többször felmerült témaként: a HELL ENERGY lett a klub új támogatója.

– Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy régóta szerettük volna már partnerként magunk mellett tudni a HELL-csoportot és sok munkánk van abban, hogy végül létrejöhetett ez a szponzori megállapodás – idézi Sántha Gergelyt, a klub elnökét a dvtk.eu. – Az egyik legjobb dolog a mai bejelentésben, hogy senkinek nem kell külön bemutatnunk legújabb partnerünket, hiszen az elmúlt évtizedekben óriási energiákat fektettek abba, hogy mindenki által ismert és közkedvelt termékeiknek köszönhetően a világ egyik vezető energiaital-gyártójává váljanak. A hírnevükhöz szintén hozzájárult a Miskolctól 10 kilométerre Szikszó mellett létrehozott high-end gyártóközpont, ami nem csak hazánkban, hanem a világon is egyedülállóan magas színvonalat képvisel. Biztos vagyok benne, hogy ha az az energia és az a lendület, ami a HELL-t jellemzi, kiegészül a DVTK-család 111 éves küzdeni tudásával és szenvedélyével akkor együtt bármit elérhetünk.

Az új szponzor a diósgyőriek új mezén is szerepel majd, a sajtótájékoztatón a csapat új idegenbeli dresszét mutatta be Sántha Gergely és Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.