Megszületett a megállapodás Dušan Brković és a DVTK között, amennyiben a légiós megfelel az orvosi vizsgálaton, akkor a DVTK játékosa lesz – számolt be a dvtk.eu.

A 28 éves szerb középhátvéd 2013 és 2017 között a DVSC játékosaként bajnoki címet is nyert a hajdúságiakkal, szerepelt a Bajnokok Ligája-selejtezőn és az Európa Liga-selejtezőkön is. A szerb védő 94 bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes a Debrecen színeiben, és a 2016/2017-es év legjobbjának választották meg a DVSC szurkolói. Idén nyári távozása után a lett FC Riga labdarúgója lett, de most nagyon közel került ahhoz, hogy ismét NB I-es játékos legyen.

Dušan Brković jó szellemű játékos, akiről korábban is tudtuk, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, nem véletlenül számított húzóembernek a debreceni bajnokcsapatban is – mondta el Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. – A szerdai két edzésen elégedetten láttuk, milyen állapotban van három héttel a lett bajnokság befejezését követően, egy komoly felkészülést követően biztosan erőssége lesz a DVTK-nak – tette hozzá.