Két olyan játékosa is van a DVTK-nak, akiknek ugyan élő szerződésük van, ennek ellenére nem voltak tagjai a piros-fehér gárda első keretének tavasszal – írja a boon.hu.

Halmai Ramon esete a tisztább, átadólistára tették, és mivel télen nem váltott klubot, így tavasszal – amikor nem bajlódott sérüléssel – az NB III-ban, a Diósgyőri VTK tartalékcsapatában szerepelt.

Az elefántcsontparti Georges Griffithsről csak annyit tudni hivatalosan, hogy nem jelent meg az alapozás kezdetén.

 

A lap úgy tudja, hogy az eltűnt játékos felkutatására a DVTK lépéseket tett, a rendőrségi bejelentés után a rendvédelmi szerv munkatársai meg is találták a labdarúgót egy miskolci lakásban. Vagyis a játékos ép és egészséges, csak éppen edzésekre nem járt, éppen ezért a klub fizetést sem folyósított neki.

– Halmai klubunk engedélyével csapatot keres magának, és arra van esély, hogy Ausztriában folytassa a labdarúgást. Griffiths esetében nem látunk tisztán, még az is lehet, hogy arra próbál játszani saját vagy hozzá közel álló más személy ötlete alapján, hogy a klubunkkal kötött szerződése idő előtt megszűnjön, és emiatt nem tartom kizártnak, hogy ez az ügy a jövőben esetleg az Európai Labdarúgó Szövetség elé kerül – mondta Benczés Miklós.