A napokban kelt szárnyra a hír, mely szerint Elek Ákos, a Diósgyőr magyar válogatott középpályása a Slovan Bratislavához kerülhet a télen, ahol magyar csapattársa is lehet Priskin Tamás személyében.

Honlapunk értesülései szerint azonban aligha valósul meg az üzlet, méghozzá anyagi okok miatt. Úgy tudjuk, a Slovan sem Diósgyőrnek, sem a játékosnak nem tudott olyan ajánlatot tenni, amiért megérné a felek számára a klubváltás. Szlovákiai források szerint a DVTK 600 ezer eurót kér Elekért, és a játékosnak sem tudnának annyit fizetni, amiért érdemes lenne belevágni a pozsonyi kalandba.

Elek nyáron, az Eb után nem tudott külföldre szerződni, pedig a játékosnak ez volt a legfőbb vágya akkor. A Diósgyőr gyenge őszi szezonja ellenére a csapatkapitány jó teljesítményt nyújtott, így természetesen ismét téma nála egy külföldi szerződés, de az biztosnak tűnik, hogy nem lesz Priskin csapattársa.

 

Mint ismeretes, Elek számára már véget ért a 2016-os évre a bajnoki idény, miután a Szakály Dénessel (Paks) történt afférje miatt utólag, a videófelvételek alapján eltiltotta az MLSZ a válogatott futballistát a utolsó idei fordulótól. Elek két napja bővebben is nyilatkozott az esetről a csakfoci.hu-nak.