Kemény lépésre szánta el magát a Diósgyőri VTK válogatott szünetben kinevezett új vezetőedzője Feczkó Tamás, aki úgy döntött, hogy hat játékos,

Branko Mihajlovic, Ismaila Ousman, Martin Juhar, Yannick Ndzoumou, Óvári Zsolt és Ternován Patrik a szerdai naptól kizárólag a tartalék csapat edzéseit látogathatják.

Mivel jelenleg mindannyian a DVTK játékosai, amennyiben az NB III-as csapat vezetőedzője úgy határoz, akár pályára is léphetnek – írja a dvtk.eu.

A miskolciak 42 éves vezetőedzője múlt héten vette át az utolsó helyen álló együttes irányítását, miután távozott Fernando Ferndández, a kispadon történt változás óta pedig már a klub leigazolta a Ferencvárostól Rui Pedrót, a legutóbb a Mezőkövesden játszó Iszlai Bencét, valamint a korábbi Vidi-támadót, Mirko Ivanovskit.

Feczkó múlt hét pénteken felkészülési mérkőzésen már bemutatkozott a DVTK kispadján, akkor háromgólos előnyről kaptak ki 4-3-ra a másodosztályú Kazincbarcikától, első tétmeccsén pedig a hétvégén a ZTE-t fogadják a borsodiak.