Romániai lapinformációk szerint Diósgyőrben folytathatja pályafutását Fülöp István a helyi élvonalban szereplő Botosani támadója. A 12 meccsen 7 gólt szerző (ezzel a mesterlövészek élcsoportjában szereplő), illetve 2 gólpasszt is jegyző, 26 éves játékos a monitorulbt.ro cikke szerint 80 ezer euróért kerülhet a konkrét ajánlatot tevő DVTK-hoz, és a napokban eldőlhet a sorsa.

 

Fülöpnek hat hónap van hátra a szerződéséből, így a román élvonal 8. helyén álló klubja utoljára a télen láthatna belől pénzt. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a támadó a magyar válogatottsággal is kacérkodik és abban bízik a cikk szerint, hogy Diósgyőből a nemzeti csapatba is könnyebben bekerülhet majd.

A másik fontos szempontot pedig az anyagi körülmények jelenthetik.

Jó kis szerződés-ajánlatot kaptam, nem nagyszerűt, de jót. Három évre szól és 8-9-10 ezer eurót is kereshetnék havonta, emellett egyéb bónuszok is szerepelnének a kontraktusban. Úgy tudom, a klubok már meg is egyeztek, így az én döntésemen múlik az ügy. Voltak ajánlataim Törökországból és Dél-Koreából is – mondta Fülöp a portálnak.

A marosvásárhelyi születésű futballistát nemrég a Videotonnal is hírbe hozták, de könnyen lehet, hogy végül a DVTK-nál köt ki a játékos.

FRISSÍTÉS: Az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál információi szerint a DVTK valóban folytat tárgyalásokat jelenleg a játékos megszerzését illetően, de egyelőre konkrét megállapodás még nem született a felek között. 

A hazai átigazolási híreket ITT találod – kattints!