A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Könyves Norbert szerződtetésére igen jó esély mutatkozik a másodosztályba kiesett és komoly átalakuláson áteső DVTK-nál. A 32 éves, vajdasági születésű támadó így hamarosan lecserélheti a ZTE mezét a diósgyőriekére, azok után, hogy tavaly nyári leigazolása óta 24 bajnokin 6 gól és 5 gólpassz volt a mérlege kék-fehérben.

Könyves karrierje során megfordult az MTK, a DVSC és a Vasas együttesében is, 2012 óta folyamatosan az élvonalban játszik. A támadósorban több poszton is bevethető, jobb- illetve balszélsőként, valamint befejező csatárként is gólerős játékos.

A magyar válogatottban 5 mérkőzésen lépett eddig pályára, tavaly ősszel, a szerbek elleni Nemzetek Ligája-találkozón szerzett győztes gólja után ünnepelt játékosa volt a nemzeti csapatnak, de tavaszi gyengébb formája miatt nem tudta magát beverekedni Marco Rossi Eb-keretébe.

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után nem sokkal a DVTK egy videót jelentetett meg, amelyen egy új igazolás érkezése látható, még név nélkül, majd végül bemutatkozik Könyves, mint a Diósgyőr játékosa.

Eldőlt a magyar U21-es válogatott kapusának sorsa – hazai átigazolási hírek