Pikáns mérkőzésen mutatkozott be Diósgyőrben a miskolci klub nyári igazolása, Stefan Drazic. A Mezőkövesdről érkezett támadó eddigi csapata ellen lépett először pályára bajnokin új együttese színeiben. Drazicról ráadásul már voltak emlékei a DVTK-szurkolóknak: a diósgyőri stadion avatóján, 2018-ban az ő gólja döntötte el a kövesdiek javára a találkozót, így igencsak ünneprontónak bizonyult.

Múlt szombati bemutatkozása aztán jóval kellemesebb emlékeket hagy majd a DVTK-szurkolókban: kiharcolt büntetővel, illetve góllal vette ki a részét a hazai győzelemből a borsodi rangadón.

– Nagyszerű érzés, hogy ezúttal a teljes stadion örült a gólomnak. A mérkőzés után pedig fantasztikus volt együtt énekelni a szurkolókkal, a fociban a győzelem utáni közös ünneplés a legjobb – nyilatkozta Drazic a dvtk.eu-nak. – A pályán folyamatosan koncentrálni kell, mert bármelyik pillanatban történhet valami váratlan, amire reagálni kell. Aki végigbírja ezt a 90 percet, annak utána bőven lesz ideje mosolyogni.

A gólomat azonban szándékosan nem ünnepeltem, mert  másfél éven keresztül játszottam Mezőkövesden, így fejeztem ki a tiszteletem a korábbi játékostársaim és a sárga-kékek szurkolói felé. A következő gólomat azonban ígérem, rendesen meg fogom ünnepelni.

Statisztikai értelemben kiváló mérkőzést játszottam, de bízom benne, hogy a jövőben még jobb teljesítménnyel tudok hozzájárulni a csapat sikeréhez.