A sérülése után Molnár Gábor már két gólt szerzett, szerda délután a Puskás Akadémia elleni találat három pontot ért,ezzel pedig életben tartotta a diósgyőri bennmaradási esélyeket. A 26 éves játékos az állapotával kapcsolatban a klubhonlapon elmondta, hogy még nincs tökéletesen a lába, egy teljes mérkőzést nem tudna végig játszani, de csereként már a csapat hasznára tud lenni.

– Egyedül az járt a fejemben, hogy meg kell nyerni ezt a mérkőzést, mert csak úgy marad esélyünk a bennmaradásra – kezdte Molnár a győztes találatával kapcsolatban. – A kispadról és bemelegítés közben azt láttam hogy jól játszik a csapat, sok támadást vezettünk, és a vezetést is megszereztük. Persze Urblík József bombagóljának nem örültem, de nem csak tudtam, hogy nyerni kell, hanem láttam is az esélyt a győzelemre. A gól előtt Stefan Drazic beadására középen Goran Milovic érkezett, de láttam, hogy neki magas a labda, ami pont felém szállt, így közvetlen közelről nem volt nehéz dolgom. Az az igazság, hogy a felcsútiak eltámadták magukat, ezért amikor Malenica megfogta a labdát, és gyors ellentámadást indított, már nem értek vissza, létszámfölénybe kerültünk, és rám nem jutott védő. Ezúttal nekünk sikerült jobban a végjáték. Jó érzés gólt lőni, de igazán boldog csak akkor leszek, ha sikerül bennmaradni.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Zoran Zekic vezetőedző azt mondta, hogy Molnár Gábor a legtehetségesebb játékos, akivel eddigi pályafutása során dolgozott.

– Igen, olvastam, és örülök neki természetesen. Őszintén bevallom, igazán meglepett a véleménye – reagált a dicséretre a DVTK középpályása, majd a Kisvárda elleni következő bajnokira is kitért. – Szervezetten kell játszani, igazi csapatként egymást segíteni, és az utolsó pillanatig küzdeni kell, és akkor igen. A ZTE előttünk játszik, ha vereséget szenvednek, az plusz motivációt is jelenthet, hogy újabb győzelmet arassunk. A ZTE és a Honvéd 4-4 ponttal áll előttünk, ezért fölösleges számolgatni, mert nem csak a saját kezünkben van a sorsunk. Hiába szerzünk kilenc pontot, ha az ellenfelek megnyerik mindhárom meccsüket. Viszont a magunk részéről mindent meg kell tenni azért, hogy ha az ellenfelek botlanak, akkor meg tudjuk előzni őket.