A következő szezont az NB II-ben kezdő Budafoki MTE a hivatalos oldalán jelentette be, hogy létrejött a megállapodás az új vezetőedzővel, Boér Gáborral. A 38 éves tréner szakmai stábjában Makra Zsolt lesz a pályaedző – írja a budafokimte.hu.

– Több jelölttel is egyeztettünk az elmúlt hetekben és végül azért esett Gáborra a választás, mert véleményünk szerint Magyarországon ő az egyik legtehetségesebb, legnagyobb potenciállal rendelkező vezetőedző, akinek ráadásul már több évnyi tapasztalata is van. Meggyőződésünk, hogy a megkezdett utunkat vele együtt tudjunk a leghatékonyabban folytatni és a filozófiánkat, stílusunkat, indentitásunkat nem feladva a bajnokság élmezőnyéhez tartozni. A mostani megállapodásban lévő lehetőség mindkét fél számára előnyös. Nekünk egy lendületes, motivált, együttműködő szakemberre van szükségünk, Gábornak pedig egy olyan nyugodt, tudatos, kiszámítható környezetre, ami klubunkat jellemzi és ahol ezáltal ki tud bontakozni – nyilatkozta az új vezetőedzőről Oláh Lóránt sportigazgató. 

Mint ismert, az előző NB I-es szezon egyik kiesőjétől a 31. fordulót követően távozott a kispadról Csizmadia Csaba, az utolsó két mérkőzésen pedig ideiglenesen Pacsi Bálint irányította a csapatot. Boér legutóbb a ZTE-nél dolgozott, korábban pedig megfordult az ETO FC Győr és a Békéscsaba együtteseinél is.

NB I: Dzsudzsák korábbi klubjába igazolhat a magyar válogatott játékos – sajtóhír