A feljutásra pályázó Gyirmót egy héten belül második hazai vereségét szenvedte el, ráadásul megint egy öngóllal. A Kaposvár elleni bajnoki a 38. percben dőlt el: a hazaiak védője, Lázár Patrik menteni akart, ehelyett eltekerte a labdát a kapujából kimozduló csapattárs, Rusák mellett.

Gyirmót-Kaposvár 0-1

Egészen hihetetlen öngóllal vezet a Kaposvár a Gyirmót otthonában. Lázár Patrik, a hazaiak védője csatárokat megszégyenítően gurított el saját kapusa mellett.⚽️Félidő: Gyirmót-Kaposvár 0-1Élő közvetítés: http://bit.ly/2G5Al7t

Közzétette: M4Sport – 2018. december 9., vasárnap

A folytatásban a másik kapus, Pogacsics nagy védéseiről is szólt a találkozó, de a vendégek is közel jártak az újabb gólhoz, ám a 82. percben a Varga piros lapos lerántása és Tömösvári esése után megítélt 11-esnél Beliczky jobb lábas lövését Rusák lábbal szögletre tudta rúgni.

Így maradt a 0-1, a Kaposvár újabb bravúrjával szorosan üldözi a Gyirmót-ZTE duót, míg a győriek a Nyíregyháza elleni vereség után ismét egy öngóllal kaptak ki otthon és várhatóan elveszítik első helyüket a Siófokot éppen 3-0-ra verő Zetével szemben.

Merkantil Bank NB II, 20. forduló:

Gyirmót – Kaposvár 0-1 (Lázár 38. – öngól) – piros lap: Varga (Gyirmót, 82.)

A korábbi vasárnapi meccseken:

NB II: Lendületben a Vasas, lejtmenetben az ETO – eredmények, tabella