Rendkívül nehéz idényen van túl a Siófok. Sokáig a kiesés ellen küzdött a csapat, de Mihalecz István irányításával egy remek hajrának köszönhetően magabiztosan őrizte meg NB II-es tagságát. Mihalecz az utolsó 10 bajnokin sportigazgatóként és vezetőedzőként is dolgozott a klubnál, mostantól viszont csak az igazgatói pozíciót tölti be.

– Szó volt róla, hogy a kettőt továbbra is együtt viszem, de hosszú távon nehezen összeegyeztethető a két feladat – kezdte Mihalecz István a csakfoci.hu-nak. – Ezért úgy döntöttünk, hogy Domján Attilát nevezzük ki vezetőedzőnek, míg én sportigazgatóként folytatom tovább a munkát. Attila egy ambiciózus és sikeres edző, aki az NB III-as Iváncsával bajnoki címet nyert. Vártunk ugyan Dárdai Palira, aki nemrég azt mondta, hogy szívesen lenne a Siófok edzője, de végül a Herthát választotta – mondta viccesen Mihalecz, majd hozzátette: pedig biciklit is kapott volna tőlünk, hogy a bungalójától gyorsabban kiérjen a stadionba. Pali most kihagyta azt a lehetőséget, hogy anyanyelvén hallgassa a közönségtől, hogy milyen jól vagy rosszul játszik a csapat, és kiket kellet volna be, illetve lecserélni az eredményesség érdekében.

A sportigazgató szót ejtett a keret kialakításáról is.

– Egy fiatal, motivált, fejlődőképes együttest szeretnénk összerakni. A keret 90 százalékban kész, még 1-2 játékos érkezése várható. A következő szezonban erős középcsapat szeretnénk lenni. Ugyan nem rendelkezünk egy túlméretezett költségvetéssel, de a főszponzorunk és a tulajdonos biztosítja azokat a feltételeket, amelyek elegendőek a nyugodt munkához.

Nagy átalakulás a Vasasnál: félcsapatnyi játékos távozhat a klubtól