Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy pénteken az élvonalbeli ZTE FC közös megegyezéssel szerződést bontott Miroslav Grumiccsal, aki egy év után távozott a zalaegerszegiektől, így szabadon igazolhatóvá vált.

A csakfoci.hu információi szerint a szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályás az NB II-ben 13. helyen telelő Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytathatja pályafutását.

Értesüléseink szerint a rutinos játékos mindenben megegyezett leendő csapatával, és a napokban utánuk utazik az antalyai edzőtáborba.

Grumic a magyar bajnokságban a Kaposvár színeiben mutatkozott be, majd Pécsett és Diósgyőrött is megfordult. 2016-ban a Kisvárda szerződtette, valamint a Kozármisleny színeiben is játszott. 2017-ben a Szombathelyi Haladáshoz igazolt, ahol 27 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, míg egy évvel ezelőtt került a ZTE-hez, ahol 2019 tavaszán 15 bajnokin pályára lépve, két gólt szerezve segítette a zalaiakat a feljutás kiharcolásában.

Grumic az idei szezonban háromszor kezdőként, hatszor csereként kapott lehetőséget a bajnokságban, a Magyar Kupában három meccsen játszott, egy gólt rúgott.

Távozott a Fradi nyáron igazolt légiósa – hazai átigazolási hírek