A csakfoci.hu értesülései szerint a Diósgyőr edzőt vált a bajnoki hajrára. A DVTK az utolsó öt bajnoki mérkőzéséből hármat is elbukott, ráadásul a Szeged ellen 5-0-ra kapott ki hazai pályán. Legutóbb ugyan egy 94. percben lőtt góllal nyerni tudott, de így sem lett túl biztos Kondás Elemér helye.

Értesüléseink szerint Dragan Vukmir a diósgyőriek fő kiszemeltje a posztra, és ő veszi át a DVTK irányítását. Így a nagy vetélytárs, Szeged edzője kerül a borsodiakhoz.

A Szeged hivatalos honlapján már be is jelentette, hogy Vukmir távozik, a közleményben Adem Kampic sportigazgató így fogalmaz.

– A Diósgyőr-mérkőzés után beszélgettem Dragannal, aki elmondta, hogy több helyről komoly megkeresése van, de van egy visszautasíthatatlan ajánlata. Ma délelőtt az edzés után közölte, hogy az egyik riválisunk ajánlott neki visszautasíthatatlan szerződést, amit elfogadott.

A Diósgyőr március elején még magabiztosan vezette az NB II-et, azóta viszont a Vasas megelőzte és a második helyen is már csak két pont az előnye, éppen a Szegeddel szemben.