Mint arról beszámoltunk, a Kazincbarcika elleni bajnokin (2-2) a csapatot 80 percen át buzdító ZTE-drukkerek türelme a hajrára fogyott el. A fanatikusok előbb “csak” szidalmazták a futballistákat, a lefújás után viszont maguk elé rendelték a játékosokat, és a Zete-mez levételét követelték tőlük fennhangon. Ez végül nem történt meg, a játékosok pedig egy idő után bevonultak az öltözőbe a szurkolók szidalmai közepette.

A drukkerek egy része ezt követően a klubház elé vonult, ahol ismét nem fogták vissza magukat. Nem sokkal később Végh Gábor tulajdonos ment ki hozzájuk, és hosszasan beszélt a jelen lévőkkel, akik a klub helyzetét és a csapat teljesítményét és hozzáállását kérték számon.

A tulajdonos a történtekre reagálva a Facebookon nyilvánult meg, a szurkolók tüntetésére is reagálva. Ezt közöljük az alábbiakban:

“ZTE Szurkolók!

Nehéz helyzetben vagyunk.

Az okokat meg kell s meg fogjuk vizsgálni és döntünk hogyan tovább, akkor, amikor itt lesz az ideje a szezon után. Elfogadok és értek minden kritikát, főleg ami jogos. Nem fér bele azonban emberek megalázása és semmi olyan cselekedet, ami a klub érdekeivel szembe megy. Ilyet valóban klubot szerető ember nem tesz!

Gyertek és segítsetek, adjatok erőt és hitet a játékosoknak, érezzék, hogy miért is kutya kötelességük küzdeni, pl azért mert ilyen szurkolótáboruk van. Zrinszki István úrral, a Belga étterem tulajdonosával közösen (köszönet érte) annyi ingyenes szurkolói buszt indítunk a Szeged elleni mérkőzésre ( melyre Gyulán kerül sor ), amennyien eljöttök buzdítani a csapatot. Regisztrálni csütörtök estig telefonon ( 06/30/2165297 ), e-mailben ( chris@ztefc.hu ) a klubban lehet.

Most a jövőnk a tét, vagy összefogunk, vagy elbukunk.

Végh Gábor tulajdonos”