Szándékos könyöklésnek ítélte az NB II-ben szereplő Zalaegerszeg hátvédjének, Zoran Lesjaknak piros lapot érő mozdulatát az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, így a múlt vasárnapi, Kazincbarcika elleni bajnokin kiállított játékos négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Lesljak azonban nem nyugszik bele a büntetésbe.

– Értetlenül állok a döntés előtt, mert a kiállítást is igazságtalannak gondoltam. Az ellenfél játékosa végig ráncigált és lefogott, hogy ne érjem el a labdát. Próbáltam kiszabadulni és odaérni a beadásra, de nem ütöttem. Megnéztem a felvételt és a meccsen készült képeket, ahol egyértelműen látszik, hogy mi történt.

Egyeztettem a vezetőkkel és jeleztem, ha kell, saját költségemen is megfellebbezem a döntést. Bízom benne, hogy ha személyesen is elmondhatom, mi történt, és újra megnézik a felvételt, nekem adnak igazat és mérsékelik a büntetésem

– nyilatkozta a horvát, de magyar felmenőkkel is rendelkező védő a ZTE Facebook-oldalának, a zalai együttes mai bajnokiját azonban biztosan kihagyni kényszerül Lesjak.