Ryashko Mykhaylo a téli felkészülési időszakban próbajátékra jelentkezett az NB II-ben érdekelt Dorognál, majd az előző héten csatlakozott a kerethez. A 23 éves védő pályára lépett a Mezőkövesd és a Komárno elleni edzőmeccsen, teljesítménye a vezetőséget meggyőzte, így szerződést kínáltak neki.

Nagyon jó a csapat, barátságosak a srácok. A csapatnak komoly céljai vannak, tetszenek az edzések is, melyeket kiváló pályákon végzünk. Úgy érzem a beilleszkedésem jól halad, jól fogadtak a társak és mindenben segítenek a pályán és azon kívül is (…) A célom, hogy stabil tagja legyek a kezdőcsapatnak, ennek érdekében pedig a pályán a maximumot fogom nyújtani, hogy sikerüljön elérnie csapatunknak a céljait és minél több mérkőzést nyerjünk meg – mondta a klubhonlapnak az új szerzemény.

Ryashko pályafutását Ukrajnában az azóta megszűnt FC Hoverla Uzhhorod-nál kezdte, majd Magyarországon a Balmazújváros színeiben is megfordult. A magyarországi kitérő után újra nevelő klubja foglalkoztatta, 17 alkalommal pályára is lépett az ukrán élvonalban.

2016-ban kölcsönbe adták a Mariupol együtteséhez, majd egy évvel később a Kisvárda csapatához került és a Merkantil Bank Ligában 40 alkalommal öltötte magára a csapata mezét. Legutóbb, 2019. május 15-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő Kisvárda második csapatában, az Ibrány ellen 1-1-re végződő bajnokin 40 percet játszott.