Mint ismeretes, alaposan “bekezdett” az átigazolási piacon a másodosztályt vezető Puskás Akadémia, amelyet már Pintér Attila irányít.

A felcsútiak már öt új játékost szerződtettek januárban, megszerezték például a Budapest Honvéd sokra taksált támadóját, a fiatal Prosser Dánielt, de jött a Ferencvárostól is egy duó (Gyömbér, Csilus), valamint a Haladás védő-tehetsége, Hegedűs János és az MTK középpályása, Szatmári Lóránd is a Pintér-csapat mezét öltötte már magára.

A hírek szerint további NB I-es kiszemeltek is vannak a Puskás Akadémiánál, azaz hamarosan tovább folytatódhat a felcsútiak izmosodása, nem mellesleg Pintér Attila nem mindennapi szériája.

A korábbi szövetségi kapitány és kétszeres magyar bajnok edző legutóbbi állomáshelyein is halmozta az igazolásokat. A csakfoci.hu saját átigazolási összefoglalóit és a Transfermarkt statisztikát is végigböngészve kiderül, hogy Pintér három győri éve, valamint a Mezőkövesdnél eltöltött egy esztendeje alatt összesen 62 játékost igazolt csapataihoz, ehhez tette hozzá a már említett felcsúti ötöst.

A tréner leginkább Kövesden volt aktív a piacon, első, még NB II-es félévére kilenc, a múlt nyáron pedig az NB I-re már 15 új játékossal erősített (hozzátehetjük persze, hogy a távozók sora sem volt rövid). Ez a Transfermarkt szerint megegyezik az első győri évében bemutatott 15 új igazolással.

A szakember soha nem félt odaállni a klubvezetők elé, ha egy-egy kiszemeltjét szerette volna megkapni, és mint a statisztika mutatja, kevés alkalmat leszámítva nem járt sikerrel. Voltak „visszatérő igazolásai” is, mint Strestík, Kink vagy épp Szatmári.

A Dinamo Kijevtől igazolt az ETO, Gera-utód Diósgyőrből a Fradinál – kattints a friss átigazolási hírekért!