Az ügy tanulságát mindenkivel megosztotta az idei szezont az NB II-ben töltő, ám csapatával kieső futballista: csak kipihent állaptban szabad beülni a volán mögé! Racskó Roland a Facebook-oldalán tette közzé a történetet, amelyet a hlsz.hu idézett.

Kedves ismerőseim!
Tegnap a média által is lehozott, 16:12-kor az M6-os autópályán 120-130-as tempónál Dunaszentgyörgynél bekövetkezett “brutális” balesetnek én voltam az egyedüli okozója és elszenvedője egyaránt. A Székesfehérvár irányába tartó sávból indulva, a szalagkorlátot ledózerolva, a Pécs irányába tartó sáv, leállósávjában állt meg az autóm közel 100 m-t csúszva fejtetőn. A kiérkező helyszínelők arra a következtetésre jutottak, hogy nagy valószínűséggel elaludhattam pár másodpercre és ez okozhatta a balesetet. Ezt követően a saját lábamon szálltam ki a kocsimból, pár karcolással megúsztam a dolgot. A helyszínelők azt mondták, 15 éves pályafutásuk alatt ilyet nem láttak, hogy ekkora csattanásnál, ki tudott volna szállni bárki is az autóból, rajtuk kívül a kiérkező mentők és az ottani emberek is elmondták, hogy ma újjászülettem.
Pusztán azért írom ezen sorokat, hogy akit érdekel, az első kézből informálódjon, valamint felhívjam a figyelmet, hogy mindenki nagyon figyeljen oda magára vezetés közben. Én nem éreztem magamon, hogy fáradt lennék, nem ásítoztam, mégis bekövetkezett a baj.
A legfontosabb: HIGGYETEK A CSODÁKBAN! Én tegnap részese lehettem egynek.
Szeretnék köszönetet mondani a kiérkező hatóságoknak, mind nagyon korrektek és kedvesek voltam velem. Valamint szintén köszönöm azon embereknek, akiket bár sajnos feltartóztattam útjukon, mégis nagyon kedvesek és segítőkészek voltak!