A Zalaegerszegi TE FC elnöke, Végh Gábor adott évértékelő interjút a klubhonlapon. A vezető ezúttal is kitért a sportigazgatói pozícióra, ami Sallói István távozása óta betöltetlen.

– A mi klubunk életében ez egy nagyon fontos pozíció. Sallói István nagyon magasra tette a lécet, mert őt gondolom a számomra ideális szakmai vezetőnek, ezért is éltem meg nagy csalódásként, amikor elment. Habár megértem őt, mert egy nagyobb lehetőségeket rejtő klubba távozott, de mindenféleképp szeretnénk betölteni a pozíciót. Az, hogy főként én végzem a sportigazgatói feladatokat, az abszolút ideiglenes állapot, amit nem is tudok és nem is akarok vállalni, mivel az időm nem engedi – válaszolta Végh, aki értékelte az NB I-es csapat őszi szereplését is. – Összességében nagyon elégedett vagyok. Legfőképp azért, mert az év végére olyan csapat állt össze, ami nézhető és élvezhető focit játszik, ami mindig is az elvárásom volt. Ez mára megvalósult és azt gondolom, hogy szerethető csapatunk van, mely sokkal több nézőt érdemelne.

Az elnök a jövővel kapcsolatban elmondta, a cél az, hogy a szezon végére is megmaradjon legalább az ötödik hely, sőt, szeretnének előrébb lépni. A keret téli változásairól így nyilatkozott:

Igen, próbálunk tovább erősíteni. Nagy változás nem lesz, 2-3 poszton szeretnénk formálni a keretet. Lesznek távozók is, főként olyanok, akik kevesebb lehetőséget kaptak, vagy épp környezetváltozásra van szükségük – mondta Végh a klubhonlapon.

Honvéd: Ismét téma volt Horváth Ferenc jövője – ez a döntés született az edzőkérdésről