Sallói István nem fogadta el a ZTE FC szerződés hosszabbítási ajánlatát, így távozik a zalaiaektól. Az 54 éves szakember 2018 nyarán csatlakozott a ZTE FC-hez és az elmúlt három évben megannyi közös sikert élhetett át egyesülettel. Fontos szerepet töltött be abban, hogy a csapat kiharcolja NB I-es tagságát, illetve meg is tartsa azt az elmúlt két szezonban.

A ZTE FC közleménye kiemeli, az együttes mindent megtett annak érdekében, hogy a sportigazgató továbbra is a klub kötelékeiben maradjon, a szakember mégis más klubnál folytatja karrierjét.

Köszönjük az elmúlt három év munkáját! Sajnálom, hogy a jövőben már nem dolgozik velünk, de a Zete nem lehet B opció! Bízom benne, hogy megtalálja számításait és örömmel emlékszik vissza a közösen elért sikerekre – nyilatkozta a klubhonlapnak Sallói távozásáról a ZTE elnöke, Végh Gábor, aki a sportigazgató pótlásáról pedig az alábbiakat mondta Végh Gábor.

Mivel szóbeli megállapodásunk volt a folytatásról, ezért váratlanul ért a helyzet engem is, de rögtön elkezdtünk dolgozni azon, hogy megfelelően pótoljuk őt. Az élet nem állhat meg, töretlenül dolgozunk a szakmai stábbal az erősítéseken. Hamarosan további igazolásokat jelentünk be! – tette hozzá.

Sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár FC megtalálta az egy hete lemondott sportigazgató, Kovács Zoltán utódját: a klub választása a klubhoz kötődő Sallói Istvánra esett.

Vidi: Olaszországból igazolhatnak válogatott csatárt – sajtóhír