Zsóri Dániel személyében középcsatárral erősítette meg keretét az NB I-ben 5. helyen telelő ZTE FC a téli átigazolási időszakban.

A klub közleménye szerint a 21 éves támadó fél évre érkezik a MOL Fehérvár FC csapatától, vételi opcióval. Hivatalosan az átigazolási időszak kezdetén csatlakozhat új csapatához, addig is a Vidi engedélyével készül, Zalaegerszegen.

Sok pozitívumot hallottam a klubról. Volt csapattársaim is itt játszanak, és csak jó dolgokat mondtak, ezért nagyon örülök, hogy ide kerültem Zalaegerszegre. Mindent meg fogok tenni a klub sikeréért! – mondta a klubhonlapnak az egerszegiek első téli szerzeménye.

Zsóri 18 esztendősen debütált a magyar élvonalban a DVSC színeiben. Egy évvel később a Ferencváros elleni bajnokin szerzett találatáért Puskás-díjat kapott, majd ugyanebben az évben Székesfehérvárra igazolt. Az előző szezont Budafokon töltötte, ahol nyolc gólt szerzett.

Szélső is érkezik

A MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán tette közzé, hogy Zsóri Dániel mellett a 20 éves jobbszélső, Halmai Ádám is a klub engedélyével a ZTE FC-vel kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre.

Újra NB I-es csapata lett a népszerű magyar bajnok légiósnak – hivatalos