Stieber Zoltán Zalaegerszegre igazolását először egy videó formájában közölte a kék-fehér-klub, majd bejelentette honlapján is érkezését. A középpályás szerződése Zalaegerszegen 1 évre szól majd egyelőre.

“Magyarország egyik legjobb támadó középpályását maratoni, két hónapos tárgyalássorozat végén sikerült megszereznünk, óriási megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen szintű játékos a ZTE FC-t választotta első magyarországi profi klubjának. Személyében olyan kreatív futballista csatlakozik keretünkhöz, akinek szenzációs szabadrúgásai és utolsó passzai vannak, amely óriási fegyvertény lehet csapatunk számára. Stieber értékét a mértékadó Transfermarkt 500 ezer euróra becsüli, amivel Zoli keretünk legértékesebb játékosa lett” – írja a ztefc.hu.

A 30 éves, 26-szoros magyar válogatott játékos először játszik majd itthon klubszinten felnőtt pályafutása során.

A 2005-ig itthon nevelkedett középpályás 14 éve került az angol Aston Villához, azóta a szigetországban, majd 8 éven át Németországban és legutóbb az Egyesült Államokban futballozott – július végén bontott szerződést az MLS-ben szereplő washingtoni D.C. United csapatával -, az NB I-ben soha nem lépett még pályára például.

Stieber Zoltán a ZTE játékosa! Részletek hamarosan! 🔵⚪

Közzétette: ZTE FC Zalaegerszeg – 2019. augusztus 22., csütörtök