Végh Gábor, a ZTE FC tulajdonosa annak kapcsán szólalt meg, hogy Márton Gábor lejárt szerződése miatt jelenleg nincs hivatalosan vezetőedzője az OTP Bank Ligában a 7. helyen zárt gárdának.

Mi már a bajnokság vége előtt megtettük ajánlatunkat Márton Gábornak, tehát nem vártuk meg, hogy befejeződjön a szezon – mondta a tulajdonos a zaol.hu-nak, arra is kitérve, őt hogyan érinti az a “huzavona”, ami kialakult a MOL Fehérvár FC kispadjára is jelölt Márton körül.

Megszoktam már, hogy ez van, nem tudok meglepődni…Mindenki eldönti majd, hogy hol akar dolgozni. Mi szeretnénk, ha Márton Gábor maradna, de másokkal is kapcsolatban vagyunk. Ugyanúgy, mint a játékosok esetében, én azt szeretném, hogy olyan edző üljön le a kispadra, aki itt akar dolgozni. A játékoskeret is át fog alakulni, ezt szintén figyelembe kell venni.

A szakvezető személyének ehhez is illenie kell, de mindenképpen magyar tréner lesz a ZTE FC kispadján. (…) A héten, de én azt szeretném, ha már kedden bejelenthetnénk a csapat szakvezetőjének személyét

– válaszolta Végh Gábor.