Zalaegerszegi TE FC–Mezőkövesd Zsóry FC (20.00)

Waltner Róbert (ZTE): – Nincs könnyű ellenfél, egyébként is minden mérkőzés más. A papíron könnyebbnek tűnő ellenfél lehet, hogy sokkal nehezebb ellenfelet takar, mint mondjuk egy nevesebb csapat. Amúgy pedig a Mezőkövesd jelenleg az egyik legjobb formában lévő csapat, hiszen a legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, egyen pedig döntetlent játszott. Ahogy mondtam, egyik meccs sem könnyű, ez sem lesz az, de bízom a csapat javuló formájában – mondta a tréner, majd a kéthetes bajnoki szünetben elvégzett munkáról is beszélt. – Dolgoztunk. Az első héten nagyobb terhelést kaptak a srácok, és a hét elején is, de az utolsó napok már a frissítésről szóltak. A játékosok jól dolgoztak, és bízom benne, meglesz az eredménye. Mindig a csapatot helyezem az első helyre, a csapategység a legfontosabb, de persze kellenek az egyéni villanások is. Most is ez van.

A Kisvárda elleni találkozó után Waltner Róbert arról is beszélt, hogy nem jó, amikor egy játékos elhiszi, hogy a kevesebb munka is elég. Amit az váltott ki, hogy Koszta Márk a lecserélését – mondjuk így – zokon vette.

– Nemcsak nálunk, máshol is előfordult már, ahogy a mi időnkben szintén. Sokszor ez tudat alatti reakció, hogy amikor jól megy, akkor egy kicsit kevesebbet tesz bele a munkába a játékos. A Kisvárda elleni találkozó után is beszéltünk erről, de hosszabban a Fehérvár FC-t követően esett erről szó. Azt gondolom, mindenki megértette, miről van szó, hiszen láttam a munkán, hogy mindenki mennyire keményen dolgozik. Éppen ezért bizakodó vagyok péntekre is. (zaol.hu)

Supka Attila (Kövesd): – A válogatott szünetben az első héten igyekeztünk a hiányosságainkat pótolni, erre helyeztük a fő hangsúlyt az edzéseken. Játszottunk egy felkészülési mérkőzést a Vasas ellen, a találkozón érződött, hogy tompábbak vagyunk, de bízom benne, hogy az elvégzett munkának meglesz majd a gyümölcse az előttünk álló időszakban. A jó bajnoki sorozatnak köszönhetően megfelelő a játékosok önbizalma és a hozzáállással is maximálisan elégedett vagyok. Természetesen Zalaegerszegen is szeretnénk eredményesen szerepelni, remélem, hogy folytatni tudjuk majd a jó sorozatunkat pénteken is. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a dunántúli gárda hazai pályán nagyon erős, a keretüket jó játékosok alkotják, ugyanakkor vannak olyan hibapontok, amelyeket, ha ki tudunk használni eredményesek lehetünk. Bízom benne, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani a 90 perc során és olyan teljesítménnyel rukkolunk ki, mellyel meg lesz az esélyünk arra, hogy pontot, pontokat szerezzünk. (mezokovesdzsory.hu)

A Fradi megtiltja a trágár beszédet a családi szektorokban – már a Vidi ellen is büntethetik a káromkodást