Honlapunk is beszámolt arról korábban, hogy Bódi Ádámot és Varga Józsefet is kivásárolná élő szerződéséből a Videoton, majd hétfőn azt írtuk, hogy Bódi Ádám megszerzésére lehet a nagyobb esélyük a fehérváriaknak.

Kedden meg is született a hivatalos bejelentés Bódi ügyében: a 25 éves középpályás 3+1 évre szóló szerződést kötött a Vidivel, 15 év után hagyja ott a Loki kötelékét az 1-szeres magyar válogatott játékos, aki ugyan Nyíregyházán született, de a DVSC-nél nevelkedett.

Már télen is hallottam a Vidi megkereséséről, kicsit meg is lepődtem, hogy a Loki egyik riválisánál szóba kerültem.

Összeírtam otthon azokat a dolgokat, amelyek amellett szólnak, hogy Székesfehérváron folytassam, és végül úgy döntöttem, hogy eljött az ideje a váltásnak. Nem mondom, hogy rosszul sikerültek az elmúlt évek, hiszen idén például a válogatottban is bemutatkoztam, de úgy éreztem, hogy váltanom kell. Szerintem ez most mindenkinek így a legjobb, ez volt a legjobb döntés. Szeretnék visszakerülni a válogatottba és szeretnék újra európai csoportkörben szerepelni, emellett természetesen bízom benne, hogy a hazai sorozatokban is sikeres leszek Vidi-mezben. Köszönöm a Debrecennek, hogy lehetővé tették az átigazolást, tudom, hogy komoly összeget fizetett értem a Vidi, azon leszek, hogy a pályán bebizonyítsam, hogy megérte engem szerződtetni – mondta szerződésének aláírását követően Bódi Ádám a vidi.hu-nak.

Válogatott szintű

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán így kommentálta a középpályás érkezését:

Bódi Ádám több poszton bevethető, remek képességekkel megáldott játékos, aki annak ellenére, hogy még mindig csak 25 éves, már komoly eredménysorral és tapasztalattal rendelkezik.

Játékintelligenciája és pontrúgásai is kiemelik őt az átlagból, játékában még komoly fejlődési potenciál rejlik, bízom benne, hogy ezt a Vidinél meg is mutatja majd.

Válogatott szintű futballistáról van szó, komoly erősítést jelent a csapatnak, örülünk, hogy sikerült megállapodnunk a Debrecennel az átigazolásáról – nyilatkozta.