Az elmúlt napokban a legnagyobb visszhangot kiváltó hír Danko Lazovic (MOL Vidi FC) távozása és visszavonulása volt itthon. A négy országban is bajnoki címet nyert szerb támadó néhány nappal a Vidi Európa Liga-rajtja előtt – és néhány nappal azután, hogy még igen pozitívan nyilatkozott a jövőt illetően – döntött úgy (egyelőre 100 százalékos pontossággal nem ismert események után), hogy otthagyja élő szerződése ellenére a fehérváriakat, sőt, pályafutását is lezárja ezzel.

A Vidi hivatalosan is elismerte, hogy Lazovic bejelentette távozási szándékát, de a felek még egyeztetnek a szerződése felbontásának részleteiről. A találgatások már megindultak, mi vezethetett idáig a szerbnél, de hazájában két-három lap szintén próbálja találgatni, hol folytatja majd, ha elhagyta a magyar bajnokot.

NÉHÁNY szerbiai sajtóTERMÉK szerint Lazovic AKÁR kedvenc klubja, a Partizan Belgrád kötelékébe IS kerülhet, de már nem játékosként, hanem sportigazgatóként. A többek között a Svet24 által is közölt hírRE a Partizan még nem REAGÁLT hivatalosan.

A Vidi ellenfelének védője tudott Lazovic szándékáról – több sérülttel érkeznek az EL-meccsre